Перейти к содержанию

؜Общий чат Minecraft Inside

awae

Рекомендуемые сообщения

В теме 17 217 сообщений

Держитесь огHя - не отдаляйтесь, но и не подходите близко.

Не то замерзнем, превратим это место в ад.

Планы Таинства ~

3 минуты назад, Король Марий XXX Святой сказал:

СкОлЬкО жЕ я СпАл????

май июнь июль август

Только что, Мистиккрафт сказал:

Кстати, я могу предложить сид +014242

Я не проверял и не знаю что там

I was walking through the country, mining my own business looking for some roses and some grass When I saw a ghastly figure, with glowing white eyes Oh boy, I ran so fast. It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (It's Herobrine) I locked away my diamonds and I threw away the key It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) Hes notch's dead brother and hes coming for me. So I hid in my house I was minding my own business Hoping he would never find me How wrong was I there when he appeared at my window? Now I'm covered in pee... It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) Hes eyes are as white as diamonds and his T is like the sea It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) Hes notch's dead brother and hes following me. 1.6 days later, I read the patch paper to find there was no more herobrine oh boy I was glad and not at all sad to finally see him go. It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) I tell you that hes real you gotta believe me! It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) Hes coming for me, its Herobrine... Ughhh...

17 минут назад, thalosdaedra сказал:

I was walking through the country, mining my own business looking for some roses and some grass When I saw a ghastly figure, with glowing white eyes Oh boy, I ran so fast. It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (It's Herobrine) I locked away my diamonds and I threw away the key It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) Hes notch's dead brother and hes coming for me. So I hid in my house I was minding my own business Hoping he would never find me How wrong was I there when he appeared at my window? Now I'm covered in pee... It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) Hes eyes are as white as diamonds and his T is like the sea It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) Hes notch's dead brother and hes following me. 1.6 days later, I read the patch paper to find there was no more herobrine oh boy I was glad and not at all sad to finally see him go. It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) I tell you that hes real you gotta believe me! It's Herobrine (It's Herobrine) It's Herobrine (it's Herobrine) Hes coming for me, its Herobrine... Ughhh...

Я толком-то не понимаю английский. Можно на русском?

1 минуту назад, Мистиккрафт сказал:

Я толком-то не понимаю английский. Можно на русском?

Нет, я знаю английский, но не на столько же.

3 часа назад, Kelsi сказал:

шкилу прогуливать не надо было

Мой уровень владения английским: normalno.

1 минуту назад, Lappenty сказал:

твой кот?

Нет соседский зашёл он уже как мой потому что соседи уехали

10 минут назад, Lappenty сказал:

повезло, что могу сказать

Да кормим его всем он раньше ел все что дадим а потом стал есть только деликатесы

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...