Hibbe Опубликовано 19 марта Поделиться Опубликовано 19 марта End of passion play, crumbling away I'm your source of self-destruction Veins that pump with fear, sucking darkest clear Leading on your death's construction Taste me, you will see More is all you need Dedicated to How I'm killing you Come crawling faster Obey your master Your life burns faster Obey your master, master Master of puppets, I'm pulling your strings Twisting your mind and smashing your dreams Blinded by me, you can't see a thing Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Needlework the way, never you betray Life of death becoming clearer Pain monopoly, ritual misery Chop your breakfast on a mirror Taste me, you will see More is all you need Dedicated to How I'm killing you Come crawling faster Obey your master Your life burns faster Obey your master, master Master of puppets, I'm pulling your strings Twisting your mind and smashing your dreams Blinded by me, you can't see a thing Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master (Master, master, master, master) Master, master Where's the dreams that I've been after? Master, master You promised only lies Laughter, laughter All I hear or see is laughter Laughter, laughter Laughing at my cries Fix me Hell is worth all that, natural habitat Just a rhyme without a reason Never-ending maze, drift on numbered days Now your life is out of season I will occupy I will help you die I will run through you Now I rule you too Come crawling faster Obey your master Your life burns faster Obey your master, master Master of puppets, I'm pulling your strings Twisting your mind and smashing your dreams Blinded by me, you can't see a thing Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Гексафторид, MrOxide, Щербатый бесстыдник и 1 другой 1 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Гексафторид Опубликовано 19 марта Поделиться Опубликовано 19 марта 3 часа назад, Hibbe сказал: End of passion play, crumbling away I'm your source of self-destruction Veins that pump with fear, sucking darkest clear Leading on your death's construction Taste me, you will see More is all you need Dedicated to How I'm killing you Come crawling faster Obey your master Your life burns faster Obey your master, master Master of puppets, I'm pulling your strings Twisting your mind and smashing your dreams Blinded by me, you can't see a thing Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Needlework the way, never you betray Life of death becoming clearer Pain monopoly, ritual misery Chop your breakfast on a mirror Taste me, you will see More is all you need Dedicated to How I'm killing you Come crawling faster Obey your master Your life burns faster Obey your master, master Master of puppets, I'm pulling your strings Twisting your mind and smashing your dreams Blinded by me, you can't see a thing Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master (Master, master, master, master) Master, master Where's the dreams that I've been after? Master, master You promised only lies Laughter, laughter All I hear or see is laughter Laughter, laughter Laughing at my cries Fix me Hell is worth all that, natural habitat Just a rhyme without a reason Never-ending maze, drift on numbered days Now your life is out of season I will occupy I will help you die I will run through you Now I rule you too Come crawling faster Obey your master Your life burns faster Obey your master, master Master of puppets, I'm pulling your strings Twisting your mind and smashing your dreams Blinded by me, you can't see a thing Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Just call my name 'cause I'll hear you scream Master, master Мы за Русских Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Щербатый бесстыдник Опубликовано 19 марта Поделиться Опубликовано 19 марта 11 минут назад, Гексафторид сказал: Мы за Русских И против ящеров Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Hibbe Опубликовано 19 марта Автор Поделиться Опубликовано 19 марта А хоть кто нибудь понял что за песня? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Щербатый бесстыдник Опубликовано 19 марта Поделиться Опубликовано 19 марта Только что, Hibbe сказал: А хоть кто нибудь понял что за песня? металика вроде, мастер попитс Hibbe 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Hibbe Опубликовано 19 марта Автор Поделиться Опубликовано 19 марта 1 минуту назад, Щербатый бесстыдник сказал: металика вроде, мастер попитс Да, именно так Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Щербатый бесстыдник Опубликовано 19 марта Поделиться Опубликовано 19 марта мне от металики только дай дай дарлинг очень нравится и ентер шадман Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Hibbe Опубликовано 19 марта Автор Поделиться Опубликовано 19 марта 1 минуту назад, Щербатый бесстыдник сказал: ентер шадман Ентер сандман считай уже классика металики Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Щербатый бесстыдник Опубликовано 19 марта Поделиться Опубликовано 19 марта Только что, Hibbe сказал: Ентер сандман считай уже классика металики рил, но песня реально топовая Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Hibbe Опубликовано 19 марта Автор Поделиться Опубликовано 19 марта 2 минуты назад, Щербатый бесстыдник сказал: рил, но песня реально топовая Мне не очень, это больше хеви метал чем трэш-метал, а я любитель трэшатины) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Щербатый бесстыдник Опубликовано 19 марта Поделиться Опубликовано 19 марта Только что, Hibbe сказал: Мне не очень, это больше хеви метал чем трэш-метал, а я любитель трэшатины) Ты про слипнотиков? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Hibbe Опубликовано 19 марта Автор Поделиться Опубликовано 19 марта Только что, Щербатый бесстыдник сказал: Ты про слипнотиков? Не совсем. Вот Slayer - это совсем другое дело, там не каждый сможет выжить от их песен.... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Щербатый бесстыдник Опубликовано 19 марта Поделиться Опубликовано 19 марта 1 минуту назад, Hibbe сказал: Не совсем. Вот Slayer - это совсем другое дело, там не каждый сможет выжить от их песен.... Мёд для моих ушей Hibbe 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Hibbe Опубликовано 19 марта Автор Поделиться Опубликовано 19 марта Только что, Щербатый бесстыдник сказал: Мёд для моих ушей Ага Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Hibbe Опубликовано 21 марта Автор Поделиться Опубликовано 21 марта Раз уж всем не интересна эта песня тогда все закрываю контору Песня называется "Master of Puppets" от группы "Metallica". Те кто смог угадать/понять, те красавцы Тема закрыта, всем пока! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
В теме 15 сообщений